S-a terminat….

Anul 2008 pentru mine cel putin a insemnat multe lucruri.Am trecut prin multe situatii,mai vesele sau foarte triste.Dar viata merge inainte si trebuie sa ii facem fata,ca altfel suntem pe nicaieri.

Am invatat multe lucruri,am invatat ca oamenii sunt fatarnici si oricat i-ai aprecia tu de cele mai multe ori nu primesti feedback.Am invatat sa nu bag mana in foc pentru nimeni pentru ca nu merita si ca in viata trebuie sa fi egoist,puternic si pragmatic,sa te gandesti in primul rand la tine si apoi la restul pentru ca toata lumea face la fel si la o adica nimeni nu da doi bani gauriti pe tine,totul e de fatada.

Nu port pica nimanui si nu judec pe nimeni,pentru ca nu imi sta in fire,dar ma deranjeaza la culme nesimtirea,impertinenta si prostia umana,mai ales cand ma afecteaza in mod direct,de la niste persoana de la care nu ma asteptam.

In fine,viata e prea frumoasa ca sa nu o traiesc asa cum vreau si sa fac ceea ce vreau pentru mine in primul rand nu pentru altii pentru a mi se intoarce spatele cand nu mai au nevoie de nimic.Fiecare cat poate!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: