Valentine,Valentine

Aceasta sarbatoare pentru mine nu reprezinta mare lucru.Inca o gaselnita prin care sotii si prietenii infideli pot sa isi mascheze minciunile cu un buchet de flori sau un cadou scump fata de iubitele si sotiile inselate,inca un pretext de a face sex pentru unii care locuiesc impreuna numai pentru a prezenta ideea de cuplu perfect,inca o porcarie preluata de la fratii americani.Daca tot e sa fie Ziua Indragostelii,pai atunci ce naiba nu serbam DRAGOBETELE care este o sarbatoare autohtona? Cadourile simbolice sunt bine venite.Dar chiar ar trebui sa avem nevoie de ocazii speciale pentru a darui ceva?Se pare ca da,pentru ca daca ma uit pe strazi si prin magazine,oamenii in data de 14 cumpara ca nebunii tot felul de chestii siropoase si pufoase,flori,etc pe cand in rest,rar mai vezi cate un barbat cu o floare in mana,pe care sa o ofere iubitei sau sotiei,doar asa,fara vreun motiv anume,sau vreo femeie care sa-i cumpere o mica atentie unui barbat.

Valentine’s Day prea a devenit o chestie comerciala.Vinde bine aceasta sarbatoare.Petreceri,concerte prin cluburi,ciocolati in forma de inima,bere cu inimi pe doza,inimi de plus ,tot ce are inima pe el se vinde bine.

Anyway Happy Valentine’s everyone…:)

Reclame

4 răspunsuri

  1. Sunt de acord cu tine. O zi „importata” din ratiuni comerciale, pentru a vinde flori la suprapret, inimioare si ciocolata in exces.

  2. oh, o viziune cam deprimanta (mai ales la partea cu partenerii infideli). in rest zic eu , e o ocazie buna sa faci cadouri, dar sa fie folositoare, nu kitschuri. de ex. prietenul meu va primi sambata cand mergem la media galaxy la timisoara un joc nou de playstation 🙂

  3. Asa da!:)Defapt aia am facut si noi ieri,ne-am jucat pe playstation:)))One hell of a Valentine’s day:D

  4. Maddy, acela nu e un cadou de Valentine’s, acela e un cadou bun de primit oricand 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: