Viata si fericire

Ce suntem noi pentru viata?Nimic,suntem doar niste trecatori care deschid o usa,intra,stau o perioada si apoi pleaca.Pe cand viata pentru noi inseamna totul.Tristeti,bucurii,realizari,esecuri,iubiri,familie,prieteni,bani,educatie,distractie…absolut totul.

Si tocmai pentru ca inseamna totul trebuie sa o traim din plin.Sa incercam sa profitam de fiecare clipa pentru ca nu se stie niciodata cand trebuie sa „plecam” ,iar atunci macar sa avem multumirea ca am lasat ceva in urma si am realizat tot ce ne-am dorit.

De obicei ne purtam cu viata noastra ca si cu un lucru fragil,ca si cu un glob de sticla,pentru ca apoi sa realizam cate lucruri ne-am fi dorit sa facem si nu le-am facut de frica,lene sau alte motive.

Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa avem in minte o lista cu prioritati de pe care sa taiem rand pe rand, tot ce am realizat si sa nu dam inapoi de la nimic,pentru simplul motiv ca viata ne-a fost data ca sa fie traita,nu ca sa stam intr-un colt si sa ne plangem de mila.

Nu sunt un om fara griji sau probleme,ci un om care nu vrea sa constate ca a trait degeaba. Defapt nu cred ca vrea nimeni asta.

Asa ca:Zambiti va rog,pentru ca zambetul poate lumina vieti:)

Reclame

2 răspunsuri

  1. Principiul placerii este cel care determina scopul vietii.Ceea ce numim fericire, in sensul cel mai strict al termenului, rezulta dintr-o satisfactie imediata a nevoilor, care a atins o mare tensiune.
    Daca durerea are un sens?

  2. Toti traim doar pentru placerile vietii….asa este si cand ne lovim de un esec ne pierdem si nu mai stim incotro sa o luam..Fericirea nu cred ca este doar o satisfacere a nevoilor pentru ca fara fericire nu am fi nimic…am fi niste fete pierdute in multime…Fericirea nu este o unealta atipica pe care o folosim pentru a ne atasa o masca…Este dorinta oricaruia dintre noi….este locul unde vrem sa ajungem cu orice pret…si in drumul spre fericire durerea are cel mai mare sens,pentru ca doar depasind durerea putem atinge scopul final…Fericirea.Viata e facuta din amandoua si durere si fericire,este datoria noastra sa facem in asa fel incat sa ne alegem cu ce e mai bun din ea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: