Banii si femeile

De ce barbatii cu bani cred ca pot avea orice femeie?

Pentru ca femeia trage la ban?Din pacate foarte multe exact asta fac.Nu le mai intereseaza personalitatea,comportamentul,aspectul fizic,varsta,ci doar pusculita(contul ala gras din banca),masinile,casa,statutul social si alte chestii lamentabile de genul acesta.

Aceste creaturi refuz sa le mai numesc femei,li se potriveste mai mult vaduve negre.Se lafaie in haine scumpe create de designeri celebri ale caror nume nici macar nu sunt in stare sa il pronunte,asta in caz ca reusesc sa il citeasca,se lauda ca au fost la „shopping” la Viena,”capitala Ungariei”si ca au prezentat pentru Botezatu&co,si ce daca!… frumusetea nu e vesnica,pe cand prostia e nelimitata,asa ca genul de barbat care umbla cu o astfel de femeie nu va ezita sa o schimbe cand aceasta nu mai poate ocupa locul de papusa la bratul sau.

N-am nici cea mai mica farama de respect fata de asemenea femei si n-am sa inteleg niciodata cum poti sa stai cu un om doar pentru bani si pentru ati face publicitate.Mi-ar fi scarba,scarba in general si scarba de mine ca ma complac intr-o asemenea situatie.Nici o saracie nu e mai degradanta,decat aceasta prostitutie de lux.

Si acuma sa raspund si la intrebare.Nu barbatii cu bani nu pot avea ORICE femeie,doar ASTFEL de femei.Nu vreau sa bag toti barbatii care au bani in aceiasi categorie,dupa cum de asemenea sper ca sunt si femei destul de multe care gandesc la fel ca si mine.

Reclame

Un răspuns

  1. „Buna ..Numele meu este Scumpilica si sunt iubita celui cu masina fitzoasa.Ma inrtebat cineva ieri daca am auzit de termenul „demnitate” ..i-am raspuns ca sigur mi-am luat asa ceva cand am fost in Spania la Paris.
    Saraca de ea, nu prea stie ce vorbeste.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: