S-a mai stins o stea….

Conform ziarului 9am,actorul Heath Ledger,cunoscut pentru rolurile sale din Casanova,Povestea unui cavaler si Brokeback Mountain,a fost gasit decedat,marti dupa-masa intr-un apartament din Manhatan,de catre menajera sa si o maseuza.Actorul se pare a fi decedat in urma unei supradoze urmate de un stop cardiac.Mai multe se vor sti dupa autopsie….Pacat,avea numai 28 de ani si o cariera stralucita in fata…Dar probabil ca ajuns pe culmile succesului,orice esec,cat de mic, te poate face sa recurgi la astfel de gesturi.Tot articolul il puteti citi aici.

Un fragment si un interviu despre ultimul sau rol in filmul I’m not there,o ecranizare despre viata lui Bob Dylan

R.I.P

Reclame

4 răspunsuri

  1. […] S-a mai stins o stea…. Conform ziarului 9am,actorul Heath Ledger,cunoscut pentru rolurile sale din Casanova,Povestea unui cavaler si Brokeback Mountain,a fost gasit decedat,marti dupa-masa intr-un apartament din Manhatan,de catre menajera sa si o maseuza.Actorul se pare a fi decedat in urma unei supradoze urmate de un stop cardiac.Mai multe se vor sti dupa autopsie….Pacat,avea numai 28 de ani si o cariera stralucita in fata…Dar probabil ca ajuns pe culmile succesului,orice esec,cat de mic de poate face sa recurgi la astfel de gesturi.Tot articolul il puteti citi aici. Un fragment si un interviu despre ultimul sau rol in filmul I’m not there,o ecranizare despre viata lui Bob Dylan […]

  2. orice esec, cat de mic…

    cam da!

  3. Heath Ledger a fost un actor talentat.R.I.P. Sincer imi pare rau ca nu mai este printre noi.

  4. Da si mie imi pare rau,dar din pacate foarte multi tind sa procedeze la fel…Cam la fel sa intamplat si cu river Phoenix care s-a stins din viata la numai 23 de ani…Pacat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: