Happy Hour

Desi nu sunt genul care sa se uite la emisiuni gen talk show…Inevitabil,in fiecare zi in timp ce iau masa pe la ora 18.00,18.30 cineva se gaseste sa puna pe Protv…unde ruleaza emisiunea lui MaMaruta…Spre dejamagirea mea,oarecum,spun dezamagire pentru ca aveam idei preconcepute si nu puteam nici sa aud de asemenea emisiuni,chiar a inceput sa imi plac….Iar cea de azi le-a intrecut pe toate…Invitatii au fost Rona Hartner si Gigi Căciuleanu(cel mai renumit coreograf roman in strainatate),care dupa mai mult de jumatate de viata petrecuta peste hotare,in jur de 27 de ani,nu a uitat deloc sa vorbeasca romaneste,din contra chiar vorbeste perfect,nu ca si prea metrosexulaii nostri fotbalisti care dupa jumate de an uita,nu le mai vin cuvintele(„cum cheama la asta”).

Despre Rona Hartner de asemenea am numai cuvinte de lauda…O voce extraordinara,mai mult apreciata in afara tarii decat in Romania(traieste in Franta,la Paris de 10 ani),tara care nu a ratat nici un moment sa o denigreze si sa scoata niste chestii care si daca erau adevarate nu trebuiau mediatizate atat…Oricum am ajuns la concluzia ca mass-media te poate induce in eroare atata de tare incat sa ai idei preconcepute despre cineva care chiar nu merita si care este intr-adevar o persoana deosebita si talentata…Este doar o parere,parerea mea care s-a schimbat din rau in bine,dupa ce am urmarit emisiunea…Probabil cei care au auzit-o cantand imi vor da dreptate….

Reclame

3 răspunsuri

  1. Si mie imi place Happy Hour. Nu neaparat Maruta ca persona, dar formatul de emisiune. Si invitatii.
    „nu ca si prea metrosexulaii nostri fotbalisti care dupa jumate de an uita,nu le mai vin cuvintele” – sa ne aducem aminte de Raducioiu la venirea din italia. JENANT!

  2. Bine…si nu numai el…nu face exceptie nici unu…Pot spune chiat ca Walter Zenga,care nu este roman,vorbeste mai bine romaneste decat multi dintre fotbalistii pe care i-a antrenat si care au uitat subit limba materna dupa o perioada scurta petrecuta in afara tarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: